Loading...

SZOLGÁLTATÁSOK

Katalógus
Amennyiben aktuális termékeink iránt érdeklődik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen:nemethy.academy@gmail.com
Íjászat
A Némethy Lovasíjász Akadémiánál nem számít, hány telet éltünk már meg, a sportág szeretete, a célba találó vessző hangja magával ragad mindenkit. Edzéseinken a gyorsaság és a precizitás magas szintre fejlesztésére törekszünk. Az íjászat napjainkban sportként újjáéledő történelem és hagyomány.

Lovasíjászat
Ősi harcmodor, ami mára népszerű sportággá nőtte ki magát. Nehézségét és egyben szépségét az adja, hogy az alattunk mozgó, önálló döntéssel bíró állat irányítását összhangba tudjuk-e hozni saját céljainkkal, miközben az előttünk álló célra fókuszálunk.

A lovasíjász edzések megkezdéséhez szükséges az alapszintű lovas illetve íjásztudás elsajátítása. Korábbi lovasíjász tapasztalat hiányában, az első edzés előtt egyéni felmérésre kerül a készségek szintje, mely alapján az adott tudásszintnek legmegfelelőbb csoportedzéseinken folytatódhat a lovasíjász képzés.

A világ számos versenyén kiváló helyezéseket és bajnokságokat nyert lovasíjászaink bizonyítják a Némethy Lovasíjász Akadémia hatékony oktatási módszerét.

Edzéseinken, edzőtáborainkban világ- és európa-bajnok trénerek oktatnak, adják át tudásukat és tapasztalataikat.

Lovaglás
A Némethy Lovasíjász Akadémia megalapításának célja az volt, hogy a Némethy család a generációk óta gyarapodó lovas tudását továbbadhassa az utókor számára. A család csaknem egy évszázada foglalkozik lovassportokkal. Némethy Bertalan a XX. század elejétől egészen haláláig a díjugratásnak szentelte életét, munkásságával kiemelkedő nemzetközi elismerést szerezve a lovas világban. Két generációval később, most Némethy Christoph viszi tovább az örökséget, egyéni tanítási módszereket alkalmazva a lovaglás, az íjászat és a lovasíjászat területén.

A lovagláshoz kitartás, akaraterő, koncentráció és elfogadás szükséges, mindemellett a legmeghatározóbb mégis a bizalom kialakítása. Ebben a sportban a ló nem egy eszköz, hanem a társunk, akinek a hátán ülve saját határainkat feszegethetjük, felszínre hozhatjuk rejtett képességeinket illetve alakíthatjuk jellemünket. A természetes lókiképzés alapjainak elsajátítása közben is lehetőségünk nyílik megtapasztalni, hogy a lóval való együttműködés nemcsak a ló és lovas közötti kapcsolatot szilárdítja meg, hanem akár szociális képességeink fejlesztésére is hatással van.

Szeretettel várunk minden tanulni, továbbfejlődni és kikapcsolódni vágyó érdeklődőt lovas képzéseinkre, lovastúráinkra.

Lovasedzőink elérhetőségeit megtekintheti lentebb az "Időpontok / Edzők" résznél.
Tereplovaglás
Táborok
Aktuális táborainkat az "Események" menü alatt szoktuk feltüntetni.
rendezvények
Felejthetetlen élményeket és gyönyörű környezetet biztosítunk céges rendezvények, csapatépítő tréningek, osztálykirándulások, szülinapi partik, családi rendezvények, eljegyzések vagy esküvők megrendezéséhez.

A rendezvényekkel kapcsolatban kérjük, telefonon érdeklődjenek!
Árak

Jelenlegi árainkkal kapcsolatban kérjük érdeklődjön megadott elérhetőségeken.

IDŐPONTOK / EDZŐK

Kérjük az edzés időpontjainkkal, valamint az edzőink elérhetőségeivel kapcsolatban érdeklődjön a központi telefonszámon, vagy az e-mail címen.